Onze recruitment werkwijze

Ons doel is om altijd de match te vinden die bij je past. Als IT-broker doen we niet anders. Op welke manieren zoeken we naar jouw kandidaat?

Welk profiel, welke vaardigheden en welke kennis heeft jouw ideale kandidaat? Een goede Professional vinden is alleen mogelijk als je weet wat je wilt. Daarom stellen we samen met jou een uitgebreide functieomschrijving op.

Ons team staat klaar om de match te vinden die bij je past, indien gewenst binnen 24 uur. Dit doen we op verschillende manieren:

Database met 120.000 IT Professionals

We hebben een database met meer dan 120.000 IT’ers. Onze consultants hebben dagelijks contact met deze Professionals, zodat we altijd op de hoogte zijn van wat er speelt. We kennen onze Professionals door en door en weten waar zij naar op zoek zijn en wanneer ze beschikbaar zijn. Daardoor maken we snel een goede match. Meer dan 2.000 IT-specialisten gingen je al voor.

Partners

We hebben meerdere partners met een groot bereik. Naast dat we zoeken in onze eigen database met Professionals, kijken we ook in hun netwerk of daar de juiste persoon voor jou tussen zit.

Online Marketingkanalen

Terwijl onze consultants voor jou aan het zoeken zijn, maakt ons marketingteam jouw opdracht bekend bij het grote publiek. Zo bereiken we nog meer mensen. En wie weet zit daar net jouw kandidaat tussen.

We hebben alle mogelijke matches in kaart gebracht. Nu komt de grootste uitdaging: een selectie maken van de twee profielen die echt het allerbeste bij jou passen. Dit doen we op basis van het CV en tarief, een competentiescan en een persoonlijk gesprek met de Professional. We kijken onder andere naar of de persoon aan alle eisen voldoet en bij de bedrijfscultuur past.

Op basis van onze selectie kies jij de IT-Professional die je wil inhuren. We communiceren met beide partijen om alles vlekkeloos te laten verlopen. We handelen het contract af, regelen de uitbetaling en zorgen voor een tussentijdse evaluatie. Voor iedereen duidelijk, zorgeloos en efficiënt.

Zoek je een IT Professional

Benieuwd wat TNG Staffing kan betekenen voor jouw onderneming? Meld je dan aan als opdrachtgever en wij zorgen dat deze zo snel mogelijk wordt vervuld!

Contact opnemen

Waarom TNG Staffing

Specialist binnen IT, met één van de grootste netwerken

Proactieve aanpak

Perfecte match binnen 24 uur

Persoonlijke aanpak met vaste contactpersoon

Transparante tarieven

Meer dan 2.000 IT-specialisten bemiddeld

Vind jouw volgende IT Professional

Nu aanmelden

Een IT Professional vind je bij TNG Staffing

Aanmelden