Werkwijze Contractmanagement

Onderling maken we afspraken. Dit kan op basis van voorwaarden die al door jouw bedrijf zijn opgesteld, of we gebruiken onze voorwaarden. We bepalen samen welke voorwaarden het beste passen.

We leveren alle benodigde informatie van de in te huren IT-Professional aan. Ook zorgen we ervoor dat ons digitale dossier compleet is. Uiteraard controleren we of de documenten in het dossier kloppen en voldoen aan de eisen uit de wet- en regelgeving.

Omdat wij de inhurende partij worden, stellen wij de modelovereenkomst op met de Professionals. Pas na akkoord tekenen we de inhuurcontracten.

We registreren alle gewerkte uren van de Professional in ons online administratiesysteem. Op basis daarvan sturen we een factuur naar jou als opdrachtgever.

Wij regelen de uitbetaling aan de Professionals, zodat jij hier geen omkijken naar hebt. Professionals kunnen zelfs nog kiezen voor een versnelde betaalservice vanuit ons. Dan beschikken ze nog eerder over hun inkomen. Maar dit staat los van jouw factuur en betaaltermijn, die blijft altijd gelijk.

Inhuren zonder zorgen

Benieuwd wat TNG Staffing kan betekenen voor jouw onderneming? Meld je dan aan als opdrachtgever en wij zorgen dat deze zo snel mogelijk wordt vervuld!

Contact opnemen

Waarom TNG Staffing

Persoonlijke aanpak met vaste contactpersoon

Snelle en heldere contractafhandeling

Alles digitaal geregeld

Geheel compliant

Geheel gevrijwaard tegen de risico’s

Transparant

Meld je aan als opdrachtgever!

Nu aanmelden

Laat je contractmanagement over aan TNG Staffing

Aanmelden