TNG Staffing voor Professionals

Ben jij de volgende IT-professional die we aan een passende opdracht mogen helpen? Bekijk snel onze opdrachten om je nieuwe uitdaging te vinden.

Voordelen bij TNG Staffing als Professional

Wij zijn IT-specialisten, net als jij. We weten hoe de markt werkt en wat je nodig hebt als professional. Het is onze missie om de juiste mensen in de IT-wereld aan elkaar te verbinden. Door onze persoonlijke aanpak leren we je goed kennen en vinden we een match die bij je past. Dat is de kracht van TNG Staffing. Met ons grote netwerk van opdrachtgevers weten we altijd een plek voor je te vinden.

Je hoeft je ook niet druk te maken om de contractafhandeling, urenverantwoording en facturatie. Dat regelen wij voor je. Zo kan jij zorgeloos aan het werk bij je opdrachtgever en doen wat je echt leuk vindt.

Werkwijze TNG Staffing

Zie jij een opdracht op onze website die bij je past? Laat het dan meteen weten. Of meld je aan als professional, zodat we contact met je op kunnen nemen als we wat voor je vinden.

We maken altijd telefonisch of persoonlijk kennis met elkaar. De persoon achter het CV is voor ons ontzettend belangrijk. Wie ben je? Wat zoek je in een baan? Waar ben je graag mee bezig? We vinden alleen een match die bij je past als we jou ook echt kennen.

We stemmen de voorwaarden met elkaar af, zodat het voor iedereen helder en duidelijk is voordat je op gesprek gaat.

Als wij denken dat er een match is, dan stellen we jouw profiel voor bij de opdrachtgever. We laten je het natuurlijk meteen weten als we wat horen.

We plannen een intakegesprek bij de opdrachtgever in. Een belangrijk moment. Jullie gaan allebei ervaren of die klik er ook daadwerkelijk is. Gelukkig zijn we goed in wat we doen en we begeleiden je stap voor stap. Dat komt dus helemaal goed.

Zowel jij als de opdrachtgever zijn tevreden. De match is gemaakt en jouw nieuwe uitdaging staat op je te wachten.

Jij kan zorgeloos aan het werk en focussen op wat je leuk vindt. Wij regelen de contracten en facturen. Het enige wat je wel even moet doen is natuurlijk je uren registreren en de factuur goedkeuren. Dan weten we zeker dat alles klopt.

Na ontvangst van de goedgekeurde uren betalen wij de factuur uit op basis van reversed billing, wel zo gemakkelijk.

Aanvullende diensten

Versneld betalen

We zijn bij de uitbetaling afhankelijk van de betaaltermijn van de opdrachtgever. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat jij als ondernemer soms sneller uitbetaald wilt worden.

Meer info

Verzekeren

Verzeker jezelf via ons voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid. Dan kun je pas echt zonder zorgen werken aan een fijne opdracht.

Meer info

Vind je volgende opdracht

Benieuwd wat TNG Staffing kan betekenen voor jou? Meld je dan aan als IT-Professional en wij zorgen dat je op de hoogte blijft van nieuwe IT-opdrachten.

Aanmelden

Waarom TNG Staffing

Specialist binnen IT met één van de grootste netwerken

Één van de grootste netwerken van NL

Persoonlijke aanpak met vaste contactpersoon

Correcte afhandeling van alle contracten

Geautomatiseerde urenregistratie / facturatie

Mogelijkheid tot versneld betalen

Altijd adequaat verzekert

Vind jouw volgende opdracht!

Alle opdrachten

Vind jouw volgende opdracht bij TNG Staffing

Alle opdrachten