Vind je perfecte opdracht bij TNG Staffing

Ben je op zoek naar uitdagende opdrachten voor jouw IT-Professionals? Dan zit je bij TNG Staffing goed. Ons netwerk met opdrachtgevers is een van de grootste van Nederland. We staan altijd open voor partners die ons helpen met het vinden van de match die bij hen past. Meld je nu aan als partner en krijg ook toegang tot ons netwerk. Dan vinden we samen de beste werkplek voor jouw IT’ers.

Heb je al de juiste persoon gevonden voor een opdracht bij een van onze opdrachtgevers? Dat is fantastisch. Laat het ons weten en dan regelen wij de rest. Van contractmanagement tot aan administratie en facturatie. We doen het graag.

Word partner van TNG Staffing

Via TNG Staffing heb je toegang tot de vele opdrachten die wij verzorgen voor onze opdrachtgevers. Wij doen enkel zaken met directe klanten. Geen tussenschakels, wel zo prettig! Wij kennen het spelletje binnen recruitment door en door. Duidelijke communicatie en snel schakelen staan bij ons hoog in het vaandel, met uiteindelijke doel het realiseren van de perfecte match.

Wij verzorgen voor vele opdrachtgevers de contractuele en administratieve afhandeling. Dus heb je direct een opdracht gevonden bij één van onze opdrachtgevers dan regelen wij de rest. Zowel contractmanagement, urenverantwoording als facturatie gemakkelijk online geregeld.

Werkwijze TNG Staffing

Zie jij een opdracht op onze website die bij een van jouw Professionals past? Neem dan snel contact met ons op. Of meld je aan als partner, zodat we het kunnen laten weten als we een match vinden.

We vinden het belangrijk om elkaar te leren kennen. Daarom plannen we altijd een kennismakingsgesprek in. Heb je ook al een goede kandidaat voor een opdracht? Dan bespreken we dat gelijk. Efficiënt en duidelijk, zo werken we.

We stemmen de voorwaarden met elkaar af, zodat het voor iedereen helder en duidelijk is voordat jouw Professional op gesprek gaat.

Als wij denken dat er een match is, dan stellen we jouw Professional voor bij de opdrachtgever. We laten je het natuurlijk meteen weten als we wat horen.

We plannen een intakegesprek bij de opdrachtgever in. Dan kunnen alle partijen ervaren of de klik er ook echt is.

Iedereen is tevreden. Jullie, de Professional en de opdrachtgever zijn overtuigd van een goede match. De Professional mag van start.

We ondersteunen je met de administratie, regelen de contracten en zorgen voor een correcte facturatie. Jullie moeten wel even de gewerkte uren registreren en de factuur goedkeuren. Dan weten we zeker dat alles klopt.

Na ontvangst van de goedgekeurde uren betalen wij de factuur uit op basis van reversed billing, wel zo gemakkelijk.

Aanvullende diensten

Versneld betalen

We zijn bij de uitbetaling afhankelijk van de betaaltermijn van de opdrachtgever. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat jij als ondernemer soms sneller uitbetaald wilt worden.

Meer info

Verzekeren

Verzeker jezelf via ons voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid. Dan kun je pas echt zonder zorgen werken aan een fijne opdracht.

Meer info

Stel een job Alert in

Meld je dan aan op onze job alerts en ontvang een mail zodra er nieuwe opdrachten beschikbaar zijn.

Instellen

Waarom TNG Staffing

Specialist binnen IT

Één van de grootste netwerken van Nederland

Persoonlijke aanpak met vaste contactpersoon

Correcte afhandeling van alle contracten

Geautomatiseerde urenregistratie / facturatie

Mogelijkheid tot versneld betalen

Altijd adequaat verzekert

Vind jouw volgende opdracht!

Alle opdrachten

Vind jouw volgende opdracht bij TNG Staffing

Alle opdrachten