Informatie Analist GIS

← Terug naar opdrachten

Opdrachtomschrijving

Freelance/Detachering

36 uur / week

Netherlands

Per 01 - 06 - 23

Als informatieanalist GIS werk je, samen met andere teamleden, aan de diverse vraagstukken op de backlog. Je bent verantwoordelijk voor het voorzien, onderkennen en vertalen van de behoeftes vanuit de (dagelijkse) bedrijfsvoering naar bruikbare oplossingen, welke je samen met het team implementeert. Hierbij werk je agile met het team samen volgens het scrum framework.

Als informatieanalist ken je het systeem, de informatie- en bedrijfsprocessen en de bijbehorende data. Je analyseert de informatiestromen binnen een proces en de gevolgen van een verandering in deze informatiestromen. Je schept duidelijkheid in features, begeleidt refinements van backlog items en vertaalt deze naar te maken functionaliteiten in het ArcGIS platform, zodat Waternetmedewerkers en onze klanten overal en altijd gebruik kunnen maken van de geo-informatie in hun werkprocessen.

Dit ga je doen:
• In samenwerking met de product owner en stakeholders werk je de gewenste digitalisering van bedrijfsprocessen uit in, voor het team duidelijke, features en user stories.
• Je brengt verschillende informatiestromen in kaart.
• Je voert daarop informatieanalyse uit zover dit van toepassing is op gestelde user story’s.
• Je ondersteunt de product owner bij het maken van plannen, treffen van maatregelen en afwegen van de risico’s en kansen.
• Met jouw kennis van de te gebruiken standaarden en GIS oplossingen, vertaal je functionele wensen naar een technische oplossing binnen ons GIS platform. Je stemt hiervoor af met stakeholders, gebruikers, architecten, leveranciers en teamleden (ook van andere teams).
• Je begeleidt refinements en bent in staat om gemaakte afspraken helder te formuleren. Je kan een goede inschatting maken van de inhoud en de impact van de requirements van user stories en features voor het team
Verder:
• Je hebt kennis van (een deel van) de Watertaken van Waternet.
• Je hebt een vooruitziende blik bij het tot stand brengen van nieuwe user stories. Vooral bij user stories waar ook andere scrumteams en/of leveranciers bij betrokken zijn, is het maken van een inschatting voor de maakbaarheid en benodigde refinement belangrijk.
• Je overziet het technische landschap van de ketens: zowel de interne (Waternet) onderdelen als de extern gehoste onderdelen.
• Als informatieanalist leer je snel de organisatie kennen van de betreffende stakeholders en word je op alle niveaus als waardevolle gesprekspartner ervaren.

Je kent de processen en de daarin gebruikte gegevens en systemen.
We zoeken iemand die het leuk vindt om samen met het team tot kwalitatieve oplossingen te komen. Door jouw inhoudelijke kennis te delen met anderen, maak je het gezamenlijke product steeds een stukje beter. Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren, innovatief bezig te zijn en mooie, goed bruikbare producten te maken. Je komt te werken in een agile omgeving. Je vindt het leuk om ook op het proces actief verbeteringen door te voeren,

Skills

Data Analyst

Gerelateerde opdrachten

← Terug naar opdrachten

Senior Communicatieadviseur CERT

30 uur / week

Freelance/Detachering
Netherlands

Bekijk vacature

Onderzoek: Gebruik van slimme technologie binnen leermateriaal in het po/vo

24 uur / week

Freelance/Detachering
Netherlands

Bekijk vacature

Vacature info

StartdatumStartdatum: Z.s.m

StartdatumInzet: 36 uur / week

StartdatumDuur: t/m 31 - 12 - 23

StartdatumLocatie: Netherlands

Reageren kan tot: 31-12-23

Reageer direct!

Jesse Scholten

Accountmanager

Waarom TNG Staffing

Specialist binnen IT met één van de grootste netwerken

Persoonlijke aanpak met vaste contactpersoon

Correcte afhandeling van alle contracten

Geautomatiseerde urenregistratie / facturatie.

Mogelijkheid tot versneld betalen

Altijd adequaat verzekert.

Reageer direct!

Gerelateerde opdrachten

← Terug naar opdrachten

Senior Communicatieadviseur CERT

30 uur / week

Freelance/Detachering
Netherlands

Bekijk vacature

Onderzoek: Gebruik van slimme technologie binnen leermateriaal in het po/vo

24 uur / week

Freelance/Detachering
Netherlands

Bekijk vacature
Reageer direct!