TNG Staffing wint aanbesteding SIVON & Kennisnet

← Terug naar overzicht

SIVON en Kennisnet hebben TNG Staffing geselecteerd als één van hun vijf vaste leveranciers! Komende jaren hebben SIVON en Kennisnet behoefte aan een partner die hen ondersteunt bij het vervullen van vacatures op het gebied van IT, programmamanagement en communicatie. TNG Staffing en haar onderaannemers InnoValor Advies (programmamanagers) en De Selectie (communicatieprofessionals) staan klaar om SIVON en Kennisnet volledig te ontzorgen op dat gebied.

Door SIVON en Kennisnet te ontzorgen rondom hun externe inhuur, kunnen zij zich zorgeloos blijven focussen op de schoolbesturen en de ontwikkelingen die besturen doormaken.

“Wij zijn verheugd met het feit dat SIVON en Kennisnet ons hebben geselecteerd als partner voor hun capaciteitsvraagstukken”, aldus Jeroen Drenth, Managing Director van TNG Staffing. “Hiermee geven wij onze groei verder vorm. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen en kijken uit naar een vruchtbare en duurzame samenwerking.”

SIVON

SIVON is een coöperatie van en voor schoolbesturen in het primair – en voortgezet onderwijs. SIVON heeft als missie: samen de mogelijkheden van ict optimaal benutten voor maatwerk, professionaliteit en kwaliteit in het onderwijs. Onderwijs is afhankelijk van goede werkende ict-voorzieningen. Ook omdat leren niet alleen in school plaatsvindt: leerlingen moeten overal kunnen leren, leraren overal kunnen werken. Het is lastig en tijdrovend om dit goed te regelen. Daarom werken besturen samen. Dat doen ze door activiteiten op het gebied van leermiddelen, IBP en connectiviteit. Door kennis te delen, samen te werken en gezamenlijk in te kopen.

Kennisnet

Kennisnet ondersteunt besturen in het primair onderwijs (po), het voortgezet onderwijs (vo) en het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) bij een professionele inzet van ict en is voor scholen de gids en bouwer van het ict-fundament.

TNG Staffing

TNG Staffing is dé full service IT staffing company, gespecialiseerd in het inzetten van (schaarse) IT-specialisten. Eenmaal bij ons, investeren wij doorlopend in hun groei en kwaliteit. En niet alleen in die van hun: ook in die van onze interne recruiters. Dit team maakt het verschil door dag-in-dag-uit op proactieve en persoonlijke wijze hun netwerk van IT-specialisten binnen een bepaald expertisegebied te onderhouden en uit te breiden. Zo zorgen zij ervoor dat SIVON en Kennisnet altijd op ons kunnen rekenen, zelfs wanneer het gevraagde profiel schaars is.

Artikel delen op: