Contractmanagement bij TNG Staffing

Je hebt jouw match al gevonden? Dat is goed nieuws! Wij regelen alles voor je op het gebied van contractmanagement, zoals de administratie en alle financiële en juridische processen. Dat betekent zorgeloos en zonder risico nieuwe Professionals inhuren.

Contractmanagement bij TNG Staffing

Bij het inhuren van IT-Professionals komt veel kijken. Bijvoorbeeld op het gebied van administratie en wet- en regelgeving. Doordat wij al jaren in de sector werken, weten we waar je rekening mee moet houden. Daarom nemen we al deze zorgen uit handen en vrijwaren we je tegen de risico’s. Jij bespaart tijd en kosten en kan zorgeloos met je nieuwe Professional aan het werk.

Je bent minder tijd kwijt bij de administratieve bijkomstigheid bij inhuren van nieuwe Professionals met onze digitale systemen

We werken op jouw manier, wat zorgt voor een soepele en efficiënte onboarding.

Heldere en duidelijke afspraken voor alle partijen.

Meer grip op jouw inhuurproces door inzichtelijke management rapportages.

Kostenbesparing.

Vrijwaring van inhuurrisico’s.

Voldoen aan de meest recente wet- en regelgeving.

Transparant model.

Wij vrijwaren je tegen de risico’s

Jij wilt zorgeloos Professionals inhuren. Daarom zijn we geheel compliant en vrijwaren wij je tegen de risico’s. Denk bijvoorbeeld aan de keten- en inlenersaansprakelijkheid of schijnzelfstandigheid.

In de wet keten- en inlenersaansprakelijkheid staat dat iedereen in de keten aansprakelijk is als er een ondernemer failliet gaat en de premies en loonbelasting niet worden betaald. Dit risico geldt ook als uitleners geen loonheffingen en omzetbelasting betalen bij uitgeleende arbeidskrachten. Maar dat is dus een risico die wij voor onze rekening nemen.

Daarnaast is er bij het inhuren van ZZP’ers het risico van schijnzelfstandigheid. Is er wel echt sprake van een ZZP’er, of wordt de persoon door de belastingdienst gezien als medewerker? Als dat laatste het geval is, dan leggen zij naheffingsaanslagen en boetes op. Wij controleren het dienstverband vooraf zorgvuldig en zorgen ervoor dat schijnzelfstandigheid niet aan de orde is.

Hoe dekken wij de risico’s?

Werken met bewezen documenten, zoals modelovereenkomsten die door de belastingdienst goedgekeurd zijn op basis van de wet DBA.

Storting G-rekening

Voldoen aan wet- en regelgeving

Onze werkwijze

Inhuren zonder zorgen

Benieuwd wat TNG Staffing kan betekenen voor jouw onderneming? Meld je dan aan als opdrachtgever en wij zorgen dat deze zo snel mogelijk wordt vervuld!

Contact opnemen

Waarom TNG Staffing

Persoonlijke aanpak met vaste contactpersoon

Snelle en heldere contractafhandeling

Alles digitaal geregeld

Geheel compliant

Geheel gevrijwaard tegen de risico’s

Transparant

Meld je aan als opdrachtgever

Nu aanmelden

Laat je contractmanagement over aan TNG Staffing

Aanmelden